OM OSS

Performance Kampsportsenter Arendal

HVEM ER VI
Performance Kampsportsenter Arendal ble stiftet i 2015 og har siden den gang vokst fra å være en liten gjeng på ca. 10 stk til å bli et av Agders største Kampsportsentere.

Vi har medlemmer fordelt på flere grupper, strukturert og tilpasset hver enkelte utøvers alder, nivå og kampsportgren.

Vi stiller alltid med kvalifiserte og dedikerte instruktører på våre fellestreninger og timene er nøye organiserte slik at sikkerhet og trygghet blir ivaretatt fra start til slutt.

HVOR ER VI
Alle treninger og samlinger foregår på Performance Kampsportsenter på Stoaveien 3 i Arendal.

Våre fasiliteter består av ca 500 kvm med 2 treningssaler, garderober med dusj, resepsjon og venterom.

BREDT TRENINGSTILBUD
Vi underviser i Kickboxing, Boksing, Karate, Japansk Jiu Jitsu, og Brasiliansk Jiu Jitsu, og tilbyr klasser for nybegynnere, mosjonister, avanserte og den seriøse idrettsutøveren som vil satse.

Vi tar inn profesjonelle gjesteinstruktørene når vi avholder treningsleirer og det er ikke et ukjent fenomen å møte både verdensmestere og landslagsutøvere.

DUGNADSFRITT
Performance Kampsportsenter er et 100% dugnadsfritt senter.
Det betyr at du som medlem eller foresatt slipper å bruke tiden din på dugnader, lotterier, kjøring og kakesalg.

GRATIS PARKERING
Vi tilbyr alle våre medlemmer ca 150. gratis parkeringsplasser. 

Lokalene våre

Treningsarealene

Senteret er totalt nyoppusset med topp moderne standard i 2017.

HVEM ER VI

Møt instruktørene

Daniel Enberg

Hovedinstruktør

Daniel Enberg startet med kampsport trening i ung alder. Oppveksten var sterkt preget av trening og han utviklet fort en umettelig lyst på kunnskap som bare har vokst og vokst.

Daniel trente målrettet og utrettelig med opptil 19 økter i uken gjennom mange år. Han gikk sin første konkurranse allerede etter kun 3 uker med trening. Etter dette har han tatt både gull, sølv og bronse i Norgescup og Norgesmesterskap.

Etter han la konkurransehanskene på hylla har Daniel brukt all sin tid på å videreutvikle seg som kampsportutøver.

Daniel har reist land og strand i både inn og utland for å lære av de beste innenfor sine stilarter. Han har utviklet seg til å bli en teknisk tryllekunstner og en meget engasjert instruktør.

Ved siden av egentreningen sin har Daniel brukt de siste 10 årene på å videreføre sin kompetanse på Performance Kampsportsenter i Arendal.

Natalie Svenningsen

Instruktør

Natalie Svenningsen startet sin kampsportreise på Performance Kampsportsenter i 2016.
Målsetningene ble raskt satt og Natalie har siden den gang arbeidet mange timer daglig på senteret for å lære og forbedre seg.

Natalie debuterte i konkurranse i 2020 og vant årets første Norges Cup med 3-0 seiere i alle kampene.

Ved siden av jobben sin i barnevernstjenesten og egentreningen sin underviser Natalie i Karate og Kickboxing på Performance Kampsportsenter og har egne partier med stor success!

Hun er også en ettertraktet instruktør og reiser rundt omkring i Norge og underviser som gjesteinstruktør på seminarer og leirer.

Natalie var bare en i mengden og skilte seg ikke nevneverdig ut, men med god treningsrutine og stå-på-vilje har hun oppnådd utrolige resultater både personlig og i treningskarriæren sin.

Vi er stolte av å ha en så engasjert og flink utøver og instruktør på teamet vårt her på Performance Kampsportsenter Arendal.

Kristiyan Mavrov

Instruktør

Kristiyan Mavrov startet å trene på Performance Kampsportsenter i 2018 på ungdomspartiet i Kickboxing sammen med en kamerat. Selv om avstanden var lang møtte Kristiyan opp uke etter uke og utviklet god treningsrutine.

Han har vist en enorm sult etter lærdom og utvikling. Kristiyan debuterte i sin første Kickboxing kokurranse i 2020 og vant årets første Norges Cup med 3-0 i alle kampene.

Etter et langt avbrekk pga covid-19 blir Kristiyan Skandinavisk mester i Kickboxing i to disipliner på samme stevne.

3 mnd etter blir Kristiyan Norgesmester i tungvekt boksing som junior og rykker kort tid etter opp i senior konkurranser.
I sitt første senior NM vinner Kristiyan på knockout mot den regjerende 2 x Norgesmesteren i tungvekt for seniorer.

Kristiyan bor for tiden i Tønsberg og satser innenfor boksing sammen med en boksetrener fra Bulgaria, men han er å treffe på Performance Kampsportsenter på våre treningsleirer og utenom konkurransesesongen.

Kate-Line B. Raknes

Instruktør

Kate-Line startet å trene på Performance Kampsportsenter som tenåring og har siden den gang trent minimum 4 dager per uke og gjerne flere økter per dag innenfor alle stilarter. 

Ved tilfellet av ekstra treninger, seminarer, kurs, leirer eller klubb konkurranser har hun alltid stilt.

Det vi la merke til var at hun hadde både det fysiske talentet, hodet på rett plass og stayer-evne. Hun hadde god koordinasjon, kroppskontroll og var fysisk sterk i kroppen. Dette kombinert med mange års trening, godt oppmøte og stå-på-vilje har gjort henne til en meget flink tekniker innenfor både Boksing, Kickboxing, Karate, Tradisjonell og Brasiliansk Jiu jitsu. 

For tiden studerer Kate-Line ved Universitetet i Agder og ved siden av studiene jobber hun flittig med både jobb, helsesenter og trener kampsport daglig. 

Vi er stolt av å ha et så godt forbilde med på instruktør teamet vårt i Brasiliansk Jiu Jitsu.
Våre instruktører har lang erfaring innenfor de forskjellige kampsportgrenene i tillegg til instruktørkursing og opplæring innenfor lærerrollen.

Vi ønsker at din opplevelse av å drive med fysisk aktivitet skal være noe du gleder deg over i hverdagen og de fleste som starter hos oss trener i flere år.

Vi er et 100% dugnadsfritt senter. Det betyr at du som utøver eller foresatte slipper å bruke tid på tidskrevende ansvar for drift, kakesalg, dugnad, lotterier eller kjøring.

Alle treningsøkter og samlinger foregår på Performance Kampsportsenter med GRATIS parkeringsplasser til alle.

Lyst til å lese mer eller bli med på en helt uforpliktende prøvetime?

Vi har medlemmer fordelt på flere grupper, strukturert og tilpasset hver enkelte utøvers alder, nivå og kampsportgren. Det betyr at ALLE uansett utgangspunkt kan starte fra der de er akkurat nå.

Ofte stilte spørsmål


Foresatte får lov til å bli med inn på treningen som tilvenning de første gangene, hvis du som foresatt tror at det er til det beste for barnet ditt.
Stillhet må respekteres og mindre søsken får ikke være med inn. Vi ønsker derretter at barna trener på å bli selvstendige, slik at etter tilvenningen skal de kunne delta på egenhånd. Vi har erfart at konsentrasjonen som oftest er bedre når det ikke er for stort publikum på treningen. Vi tar selvsagt hensyn til at enkelte barn kan trene litt lengre tid i tilvenningsperioden eller at det er andre årsaker som der foresatte bør være til stede under treningen.

Vi tilbyr muligheter for å fryse medlemsavtalen ved skade eller sykdom opp til 6 mnd.

Etter 6 måneder vil avtaletrekket automatisk starte opp igjen, med den bindingstiden du hadde igjen før du satte kontrakten på pause.

For frysing av kontrakten

Kontakt Kredinor:
Kjøita 18, Kraftsenteret |4630 Kristiansand S.| Norway
Telefon: 38 62 00 90 | Faks: 3800 3061
E-post: service@medlemshjelp.no | www.medlemshjelp.no

Vi samarbeider med Kredinor i Kristiansand for å ta hånd om medlemskap, innmeldinger, utmeldinger, avtalegiroer, frys av medlems-avtale o.l

Instruktørene på Kampsportsenteret hjelper deg med innmeldingen din og videresender avtalen din dit.

I medlems-avtalen spesifiserer vi at all informasjon over må taes opp med kredinor sin medlemshjelp tjeneste.

Har du spørsmål rundt faktura, avtalegiro, frys av medlems-avtale eller utmelding, kontakt derfor Kredinor.

Instruktørene har ikke oversikt over dette.

Kredinor
Kjøita 18, Kraftsenteret |4630 Kristiansand S.| Norway
Telefon: 38 62 00 90 | Faks: 3800 3061
E-post: service@medlemshjelp.no | www.medlemshjelp.no

Christiania Innfordring AS

Adresse: Rigetjønnveien 12, 4626 Kristiansand S

Telefon: + 47 38 00 30 60

Epost: Linda@cinn.no

Parkeringsplassen er gratis å benytte. Vi har pr idag ca 150 gratis parkeringsplasser som disponeres av kampsportsenterets besøkende.